Kezdőlap Miért az Uebler?
Miért az Uebler?

Miért az Uebler?

Az első és legfontosabb indok az, hogy Uebler prémium vonóhorgos kerékpárszállítók biztonságosak, óvják autónk, kerékpárunk és nem utolsó sorban saját biztonságunkat is. Prémium termékeinket az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő csapatunk úgy dolgozta ki, hogy sem a felszerelés, sem a leszerelés során ne sérüljön autónk fényezése, utazás közben pedig tökéletes biztonságban legyenek kerékpárjaink és a megbízhatóan stabil rögzítéssel az utasok is teljes biztonságban érezhessék magukat.

Prémium vonóhorgos kerékpárszállítók

A németországi székhelyű Uebler gyár az egyik leginnovatívabb vonóhorgos kerékpárszállító gyártó cég. A legmagasabb gyártási minőség és a termékek tökéletes ergonómiája is ezt bizonyítja. Az ISO 9001-2000 minősítéssel rendelkező gyár székhelye Forcheim, a „Made in Germany felirattal” ellátott termékek kizárólag német alapanyagokból készülnek; a hasonló prémium kategóriás vonóhorgos kerékpárszállítók körében Németországban 40%-os piacrészesedéssel rendelkezik a cég.

Műszakilag kifogástalan kialakítás és anyaghasználat

Mindenki egyetért abban, hogy a közlekedésben a legfontosabb szempont a biztonság, azon belül, hogy óvjuk a gépkocsijainkat, illetve a rögzített kerékpárjainkat. Azt gondolom, hogy minden kerékpárszállító elszállítja a biciklit A pontból B pontig. Az első kérdés mindig az, hogy milyen áldozatokkal jár, amíg az autóra felszereljük a kerékpárokat, mennyire sérülhet a fényezés, illetve ha egyszer sikerült ezt megugranunk, akkor milyen veszélyeknek vagyunk kitéve az utazásunk során.

Az Uebler termékek számos teszten kíváló eredménnyel szerepeltek. Van olyan termékük, amelyik 12 tesztgyőzelemmel büszkélkedhet.

Az Uebler termékek elektromos bicikli szállítására is alkalmasak. Az „Auto motor und sport” szaklap 2013-ban olyan összehasonlító tesztet végzett a Dekra-val közösen, ahol 8 e-Bike szállításra alkalmas kerékpárszállítót hasonlítottak össze, sőt törészteszteket is végeztek velük. A tesztgyőztes az Uebler P22 típusa lett. A tesztelők az Uebler gyártmány előnyeit az alacsony önsúlyban, biztonságos záródásban és könnyű kezelhetőségben látják. A teszt során az is kiderült, hogy a konkurencia olcsó tesztdarabjai komoly hiányosságokat mutatnak.

Minden Uebler kerékpárszállító rendelkezik a szabadalmaztatott, karbantartást nem igénylő gyorskioldóval, és egy ügyfél orientált ergonómiával, így minden Uebler termék a minőség és a biztonság szimbiózusa igényes vevők számára.

Fontosnak tartjuk, hogy a kerékpárszállítóinkat extrém vezetési körülmények között is teszteljük Magyarországon. Jelenleg azon dolgozunk, hogy olyan partnereket állítsunk magunk mellé, akik független szakértőként méréseket, törésteszteket végeznek, műszakilag vizsgálják be az eszközöket és erről tanusítványokat állítanak ki. Célunk, hogy az Uebler termékeket sikerüljön megismertetni a magyar kerékpározókkal, szeretnénk eljuttatni azt az üzenetet, hogy a bicikli szállítás milyen veszélyekkel járhat, amennyiben nem a megfelelő minőségű kerékpárszállítót választjuk.

Biztonság mindenek előtt

A közlekedésbiztonság mellett az is fontos szempont, hogy az értékeinket megóvjuk. A Uebler Magyaroszág csapata erre is gondolt. Az első és legfontosabb szempont, hogy mind a kerékpárszállító amit a vonóhorogra erősítünk, mind a biciklik zárhatóak, tehát nyugodtan ott hagyhatjuk a parkolóban, hiszen a kulcs a zsebünkben van, komfortérzetünk adott.

Amennyiben valaki mégis aggódik, akkor erre is van megoldásunk: már elérhető a biztosítási termék a kerékpárokra is. Az Uniqánál és az Allianz biztosítónál is lehetőség van biztosítást kötni. Jelenleg azon dolgozunk, hogy olyan együttműködést alakítsunk ki a fenti biztosítókkal, hogy kedvezményesen tudjuk a biztosításokat ajánlani.

Ha valaki még extra védelmet is szeretne a kerékpárszállítóra , lehetősége van a kerékpárszállító mikropontos jelölésére, ezzel biztosítva hogy örökre meg lesz jelölve az eszköz, a jelölés onnan nem eltávolítható. Felmérés bizonyítja, hogy a mikropontos jelöléssel ellátott gépjárművek másodpiaci értéke magasabb, mint a jelölés nélküli autóké. Bízunk benne, hogy mindez igaz lesz a kerékpárszállítókra is, amennyiben valaki évek múlva szeretné eladni vagy „upgradelni” az eszközét.

Időtálló kivitel

Termékeink egytől-egyig UV álló alapanyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy nem kell folyton azzal törődnünk, hogy árnyékban legyenek, akár kint is maradhatnak a napon. És ha a napfényen kívül bármi más károsítaná a kerékpárszállítót, az alkatrészek külön-külön cserélhetőek.

Akik már próbálták

Termékek