Kezdőlap Uebler prémium kerékpárszállítók
Uebler prémium kerékpárszállítók

Uebler prémium kerékpárszállítók

A németországi székhelyű Uebler cég közel 50 éve fejleszt és gyárt magas minőségű autóalkatrészeket kereskedők és autógyárak számára. A céget 1965-januárjában Erich Uebler alapította, ekkor még csak vontató rudakat gyártottak, ezt követték a biztonsági és elválasztó rácsok, később rámpák, majd a kerékpárszállítók.

A vonóhorogra szerelhető prémium kerékpárszállítóinkat ez az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő, tapasztalt csapat dolgozta ki. Garantáljuk, hogy termékeink felszerelése és leszerelése során autója fényezése nem sérül és azt is, hogy az utazás során az utasok mellett a kerékpárok is teljes biztonságban lesznek.

A vonóhorogra szerelhető modellek nagy előnye a tetőre szerelhető társaikkal szemben, hogy jelentős mennyiségű üzemanyagot, így pénzt spórolhat használatukkal, sőt, még ennél is többet! Gondoljon csak arra, hogy milyen kemény munka feltornászni a kerékpárt az autó tetejére! Uebler prémium kerékpárszállítóinkkal el is felejtheti a megerőltető és kellemetlen perceket és órákat. A vonóhorog magasságáig akár a hölgyek is könnyedén, pillanatok alatt fel tudják emelni a biciklit.

Uebler prémium kerékpárszállítóink általános jellemzője az alacsony önsúly és a nagy teherbíró képesség, így akár elektromos biciklik szállítására is ideálisak. Egyes modelljeink sínnel bővíthetőek, néhány termék pedig lopás elleni védelemmel is ellátott.

Az UV álló alapanyagból készült Uebler prémium kerékpárszállítókat akár a napon is kint lehet hagyni, így nem kell folyton azt lesni, mikor éri őket a nap. Ha a napfényen kívül bármi más kárt okozna a termékekben, az alkatrészek külön cserélhetők.

Az olyan kerékpárszállítók esetében, mint az Uebler, nem elegendő csupán a vonóhorog megléte vagy felszerelése a rendeltetésszerű használathoz.  Miután ezek a kerékpártartók a jogszabályoknak eleget téve fel vannak szerelve a szükséges világítással is, fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a vonóhorognál található elektromos csatlakozó kialakítására is.

A jelenleg érvényes szabályok szerint Magyarországon a vonóhorgokat alap esetben 7-pólusú elektromos csatlakozókkal szerelik fel. Szeretnénk felhívni jelenlegi partnereink és jövőbeli vásárlóink figyelmét egyaránt arra, hogy minden Uebler kerékpárszállító 13-pólusú csatlakozóval rendelkezik! Megoldást természetesen tudunk biztosítani, termékeink mellé átalakítót is kínálunk, ugyanakkor ebben az esetben azzal a ténnyel fognak szembesülni, hogy a biciklitartó tolatólámpája nem fog működni.

Amennyiben ezt szeretnék elkerülni, mindenkinek azt ajánljuk, aki újonnan szereltet fel vonóhorgot az autójára, hogy jelezze igényét a 13-pólusú csatlakozóra (kizárólag abban az esetben, ha csak kerékpárszállítására használja a vonóhorgot). Így a továbbiakban nem fog felmerülni semmilyen probléma az elektromossággal kapcsolatban, és kerékpárszállítójának világítása hiánytalanul működni fog.

Akik már próbálták

Termékek